Friday, July 22

Photoshoot Budget Hari Raya 2016

 Assalamualaikum . .

Memandangkan photoshoot di studio memerlukan ongkos yang banyak, maka marilah kita acah-acah photoshoot . . Guna handphone jelah . . Yang penting cari tempat shoot yang best ! Kalo ada DSLR , mesti lagi cantik gambar2 nie . . Next raya boleh beli dah la sebijik. huhuhu






tema raya tahun ni Amir yang pilih warna . . Baju aku pun dia jugak yang pilihkan . . Kalo ikutkan aku, aku nak baju kurung je.. Senang nak pakai kalau ada apa - apa majlis .Tapi taste Amir not bad jugak . Masa fitting baju ni pun, aku dah falling in love dah .  Tetiba tak sabar nak raya masa test baju ni. 







 Abah sangat sporting masa ni . . And aku sangat suka gmabar ni . .







Raya tahun ni aku tengok ramai yang pakai hijau . . Kami pun hijau jugakk




























Maaf lah gambar berterabur . . Tapi pemandangan kat sini memang cantik . .  Ala-ala Disneyland . .  kalo yang ada DSLR tu, takyah pegi studio dah . Pergi tangkap gambar kat sini pun dah cantik dah . . 

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin uolsssssssssss...

1 comment:

faiza bunyamin said...

Assalammualaikum....
Membuat kunjungan sebentar...

Salam aidilfitri....