Wednesday, January 9

sape tau kedai shopping online yang ada jual dress??

asslamualaikum...

aku tgah cari dress untuk dinner..  sapa2 yang tau Kat mane boleh beli dress secara Maya, tolong tinggalkan link eh.., aku kesuntukan masa nie.. ujung bulan nie ada dinner.

kalau boleh biarlah dress tu warna terang... putih, krim, or warna yang lembuttttt je....

aku dah g butik tp takde yang menarik perhatian. so , mungkin korang yang selalu shopping online, boleh Bantu aku...

thank korangg.. byeee

4 comments:

mawarPuteh said...

http://thepoplook.com/6-dresses

try la.. hehehhe

edda(",) said...

wowooo., thankkssss

edda(",) said...

wowooo., thankkssss

edda(",) said...

wowooo., thankkssss