Wednesday, October 24

ehem... saya meeting dan berjimba at EAGLE RANCH RESORT~


assalamualaikum..

alhamdulillah.. sedar tak sedar aku dah setahun berada dlm industri fastfood... seriously, this is not perkara yang mudah dimana engkau kena control ko punye projection dan ko punye sekeliling.. aku mengaku aku masih lagi baru dalam arena fastfood nie. tapi aku diberi kepercayaan org atasan utk uruskan satu store fastfood.. tak perlu kot aku bgtau fastfood apa and dimana.. satgi ada yang mintak aku belanja pulak. ihikkkkss~ (yang mana tau, diam2 sudaaaa..ngee)


tatkala menaip entry nie aku masih lagi dalam kepenatan setelah 3 hari 2 malam kat Port Dickson.meeting dan berjimba! ehem! ingat tak entry sebelum nie?? aku tanya korang pasal dress koboi tuh??hahaha.... u know what happen akhirnya??i am not dress like cowboy tapi dress like red indian! aaauuuwww.. cn u imagine mcmane?? tapi yang the best tuh, aku dapat the best dress tapi bukanlah JUARA... the best pon dah cukup apeeeeee.... kau hado??heee


mmm.... tapi yang tak bestnye, tempat kitorang buat meeting tuh memang tempat yang sangat menarik dan tertarik. tapiiiiiiiiii geng2 aku suma jenis2 yang tak suke bergambar.. lagi mengecewakan, aku yang bawak kamera pon buleh lupe tentang kamera bile jalan ngan group2 mereka.. aduyaiiii... (org yg dah kawin memang tak photogedikkah?? )


disini ada gambar yang aku search sendiri kat tenet tempat meeting kami dan korang juga pasti tau kenapa tema koboi n red indian dikenakan utuk dinner mlm kedua disana...





yahhhhhhh!!! here we areeeeee....
eagle ranch resort at port dickson!!


 penginapan... satu gerabak nie ada 4 bilik okeyy.. sangat kool habis... tapi biliknye kalo masuk 3 org agak sempit jugaklahhh... tapi, okey laaaa..

 

ini pulak adalah dewan makan.. aku kata dewan makan sebab kebanyakan org yang dtg sini lebih kepada aktiviti team building.. so, lepas aktiviti, maknannnn.... dah mcm dok hostel okeyy...


gambar lain search sendiri... gambar dlm bilik, kalo mood aku rajin, aku update okeyyy...gambar dlm bilik semua capture set time okeyy.. dlm bilik sensorang set timing kamera.. yolahh.. yang lain tak obses nak bergambar, so aku layan sensorang sudaaaa....


gambar yang aku pkai red indian pnye tema ada kat member lain. kalo dah transfer gambar nnt aku update gak kat sini....


overall, ranch resord is the best place!! decoration menarik dan superb!
thanks atas layanan serba mewah yang disediakan~ daaaaa........




2 comments:

Liza Razak said...

wahhh bestnye !! :)

Mrs Mikko said...

eeeii..
bestnyaa tmpt ni.
idaa,lama x update blog.
ilang maanaa?