Thursday, November 11

bukan membawa hati

morning... eh! cepatnye dah pagi..

dah 11 november bukan? dah hari kesebelas dalam bulan november bukan? tapi entry blog bulan november baru ader 2....ape kes???

bukan sengaja.. tapi memang disengajakan. lagipon mood mcm agak malas nak menaip.. mood macam lebih kat dapur, kat laman rumah, kemas-kemas rumah,kemas-kemas biliik. ha! pelik bukan? jangan terkejut la tetibe edda ckp nak kawin nnt. miahahahahahaha....gatai!


2 november yang lepas suppose to be Hari-hari bahagia bergelar graduan. tapi tak jadi hari bahagianye coz kedah banjir yang dasyat on that day. so how to celebrate konvo? tell me! tell me!!waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ok. cukup


tak sedih pon actually. coz memang dah rasa awal2 dah since hujan tak berhenti 3 hari berturut2. bile bagitau kat sedara mara pasal terbatalnye majlis konvokesyen aku, ramai yang kata..


"rezeki mak abah edda la nie.. dapat jugak tengok konvo akan datg.."



maybe konvo tuh akan digantikan pada tahun depan. yup! tahun depan okey.. that's mean mak abah aku dah ader kat mlaysia la.. tapi rasa malas lak nak konvo lagi.. tengok lah mcmane kot2 mak abah nak dtang tengok konvo.


bergambar pon tak de nafsu sangat sebab kamera aku problem sesangat. hanya menumpang kasih pada yang kasihan sajork.


1 comment:

a d r e y n i e e l i s y a said...

hihi!!
congratz idaaaa...

2laaa, bila aku tgk tv..
ruk juga banjir sna kan..
nsb ko x terstuck di uum tuh