Tuesday, August 10

ramadhan yang lalu yang aku rindui....*sedey

nah2!! duit raya.. cis cis cis.. apakah duit raya di awal bulan ramadhan?? ilang akalkah?? owh tidakkk.. actually gambar nieh raya tahun lepas punye.. gambar masa teman roomate gi amik zakat... tak tak.. bukan roomate dah.. tp ex-roomate... roomateeeeeeeeeee... mane ko?? ko baca blog kita lagi tak?? waaaaaaaaa.. rindunyeeeeeeeee.. syang ikin!!


kenangan berbuka puasa ngan ikin selepas sumbangan zakat... rindu sangat2... bila lah dpt rasa feeling mcm nieh lagi..=(

bukan tuh je.... terawih pon aku rindukannnn... bulan nieh terawih mcm agak jauh dari aku sebabnye aku keje.. tak kira keje masuk pagi or tengahari, mesti tak dpt nak join terawih gak... tetiba aku merasai bahawa MASA ITU EMAS!! sebelum nieh tak rasa kottttt.. hiks

minah 2 org nieh pon aku rindukan... gambar nieh ambik masa bersahur kat kedai roundboard dekat pintu masuk universiti! owhhh.. rindunyaaaa.. suri, ella... ko masih baca belog kite tak???

sha! aku lagiiiii rindukan ko... aku tau ko rajin lepak blog aku.. sebabnye bila ko tipon aku nak borak2, sume cite ko tau sebab ko baca belog aku.. terharu beb! huhuu... hope konvo nanti kite dpt jumpe... itu pon kalo perut ko tak meletop lagi.. heeeee... becoming mother tuh..

bila ramadhan terasa macam nak berada di kampus dan menjalani ibadah bpuasa dengan kwn2.. best.. tapi kali nie akan bersama keluarga pulak.. mesti lagi best sebab dpt mkn masakan emak terchenta! yuuuuhhuuuuu...

kawan2... aku rindu kamuuuuuuu semuaaaaaaaa

3 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

kenangan zman2 dulu mmg tak leh nak lupa kan yunk..

ela said...

farah.. br bc blog kamu. ye.. sy rindu saat itu.. heheh

edda(",) said...

elaaaa.... thanks still suppport blog ku..=)