Tuesday, January 12

lunch kat opis~

malas aku nak kuar gi makan.. time lunch dok opis best gak.. leh rest2 sket.. kalo balik umah japgi take time pastu penat plak nk dtg opis balik.. huuhu.. kat opis nie plak ader bihun singapore.. huks.. pliss jgn tnya aku nape bihun nie namenye bihun singapore.. maybe import dr singapore kot.. huhuuh.. tp seyes ckp bihun nie memang sdp.. bihun gorg je pon.. tp lada itannye punye la byk.. tp tak sama byk ngn perospereti mcD tuh la kannn....

actually td aku ader meeting kat opis nieh... even aku just praktikal je kat sini, tp aku still kene ngajar bebudak jugak dow.. web design.. huhuu.. camno tu?? aku basic mengajar pon lansung harammmmss nak ader kan.. tp tak pe, best ape berangan2 jd lecturer jap.. huhu..

minggu nie aku maybe akan masuk kelas utuk kenal2 ngan student dulu.. sem nie yg ader cume sem 2 ngan 3 je.. sem 1 tak de pengambilan.. maybe kerajaan tak cukup budget kot.. hiks~ so, untuk persiapan mengajar, aku haruslah mentelaah pelajaran dulu be4 masuk kelas... nnt student2 aku tanya.. 'cik, ape maksud HTML'?? takkan aku nak ckp tak tauuuu kan.. malu weh.. student universiti takleh jwb soalan budak sijil.. huhu.. tp respect giler kat ILP nie.. student sijil pon dah belajar same standard ngan bebudak ijazah.. patut la fresh graduate pon payah nak dpt keje skang.. student sijil dah bolot rupenye.. huhu..

life aku kat sini skang pon getting better than before la.. syukur Allah dah permudahkan urusan aku kat sini..

errrrr.. u know what?? tetibe aku rase cam nak kje!!! sape ader keje kosong?? tolong rekeman kan erk kat aku.. hehehehehe...


2 comments:

aNnA DaRkNeSs said...

hehehe..endang ade msg ana soh tgk..;p

edda(",) said...

tak aciii=(