Tuesday, January 19

aku sudah cash out itu 'nuff'~

setelah berkurun lamenye aku menanti pokok yg aku tman dlam blog nieh menghasilkan buah2nye, akhirnye minggu lepas buah2 itu sudah pon jatuh dan aku telah mengutipnye... tp smapi skang aku masih belum boleh menikmatinye sbb buah2 itu masih dlam pemprosesann..

opppsss~
sorryy guys.. uols tau ke ape yg aku merepkkan pasal pokok ngan buah nieh?? hehehe.. actually, aku saje je nak berkias2.. lame dah aku tak berkias2 gini.. hukhuk...

straight to da point la eh..
actually 'pokok' yg aku tanam kat blog nie sebenarnye aku maksudkan 'encik nuff' le... hehehe... last week duitnye dah cukup umur untuk di cash outkan.. so, aku dngan pantasnye tlah meng'cashout' kannyee.... pes time nie nak rasa duit berblogging.. hikhik..

hurmm.. kalo la duit incik nuff sampai kat tgan aku b4 raya cina, aku nak je join geng2 sekolah teknik aku punye reunion ke pangkor.. dengar2 budget dlm rm120.. hurmm ok la tuhhhh~
even duit mcm cukup tak cukup je, yang paling penting dr segala yg penting adelah keizinan myMum ngan myDad.... walopon aku dah besar panjang, aku still bangga bile family aku masih mengongkong aku... aku sedar, sume tu demi kebaikkan aku jugak.. tp if myMum saih NO!! and myDad also said NO, i have no idea... terpaksa cancelkan join reunion tu.. tp kalo the answer is YES!!! yippieeeee la... lagi mau tanya ka?? hiks



11 comments:

♥..:amore:..♥ said...

wei...cmne ko ley dpt sebyk tuh?/asl aku dr mula smpi skg asik 5kupg je?wargggggggggggggg..per perlu aku wt wei??

iKiN said...

nak ikutttttttttttttttttt

edda(",) said...

amore...
ko join je group nuff klicker... hahaha

edda(",) said...

ikin...
tak boleh!! nnt ko asyik nak berenang je.. ko dah la tak tau berenag!! eh jap!! aku tau berenang ke?? kehkehkeh

♥..:amore:..♥ said...

nuff kliker? ade ke?cmna?

iKiN said...

kin punyer pon byk...hehhehhe...$$$$$$$$$

edda(",) said...

amore...
ko gi je tiap2 blog yg ader nuff, klick iklan dorang pastu mention.. rmai yg buat cmmtu.. huk

edda(",) said...

ikin..
ko makin maju skang eh.. hehehe

iKiN said...

tgk tok guru la..hehhehehe

iKiN said...

nak mention kat sapa????

edda(",) said...

ikin...
memtion la kat tuan punye blog... contohnye..."kak, saya dah klick nuffnang akak.. sile klick iklan saya pulak".. hahaha.. lebih kurang la.. nak lagi manis ayatnye, rekalah sendiri.. hehehe.. ramai yng dok tukar2 klick.. huhu