Friday, December 11

selamat diijabkabulkan.. tahniah

semalam abang aku yg 3th selamat diijabkabulkan... kawen dlm erti kata lainnye...
so, that's mean bertambah lagi la ipar2 kat family aku...
aku tak dpt nak join sebab aku adlah insan yg baik untuk terus menghadirkan diri kat ofis ILP untuk menyempurnakan aku nye praktikum..(terpaksa sebenarnye!!).. tp kalo aku tak praktikum pun, mau jugak aku tak gi akad tuh sebab pegi pun just 2 kete..orang2 penting je yang pegiii.... destinasi adalah grik... sape dok grik angkat tangannnnn.......
ekekeke..
setelah hampir stahun setengah (kalo tak silap aku la) mengikat tali pertunangan, akhirnye kawin jugak abg aku ngan pilihan hatinye... tahniah...
girl pilihan abg aku nie kuarga aku just panggil dilla je... so, for dilla...
WELCOME TO SAHBUDIN'S FAMILY

adila


kamal



adilla ngan kamal..
tahniah~
memandangkan aku kat umah panggil abg aku nieh Yang, (bukan sayang ye.. takde maknenyeee)... so secara semulajadinye, dilla akan bergelar KakYang lah kan...
anak2 buah aku plak akan panggil Yang aku PakYang and dilla sebagai MakYang... wah~
tetibe aku rase mcm mereka2 ini dah tuaaaaa...
semoga hubungan mereka berkekalan dan sentiasa behagia..
esok majlis kat umah akuu...
so, petang nie aku balik ler..
waaa~ tak sbrnye...




6 comments:

♥..::HoneYza::..♥ said...

abg aku pn tung dgn org grik gk wei..kt fela apa tah nama..aku lpe..he3

Masshah said...

Tahniah buat Abg cik edda dan keluarga,dapat menantu dan kakak ipar baru ye,...Cik Edda bila pula ye nak buat nasi minyak...:)..

edda(",) said...

honeyza..
abg kt kat felda papulut... beripar grik la kt nieh erk.. eekekke

edda(",) said...

masshah...
abi,lambat lagi kot... tp kalo edda kawin edda nak jemput abi.. nak jumpa dania balqis!! hehehe

Redbloodsnow said...

tahniah buat beliau

:)

edda(",) said...

redblood..
trimas... nnt edda smpaikan.. hehe