Wednesday, December 9

kenapa aku baru nak ader natang nieh..

memandangkan aku merupakan salah seorang nuffnanger, trafik yg tinggi adalah impian aku jugak.. alaaaa.. korang yg ader nuffnang pun konpom nak trafik kan... trafik tu duit woiiiii...

hah!! td tengah aku tak tau nak buat ape kat opis nie, mcm biasa aku menjalankan tugas aku sebagai pengklick iklan kat sape2 yg ader klick2 iklan aku.. so, tiap yg ader nuffnang majoriti pakat dok letak natang kat atas nie, tepi kanan blog.. aku seorang wanita yang ketandusan idea dan ingin mencari kepastian tentang natang nie telah pun sign in ke web nuffnang dah cari ape ader ngan status tu!!

mule2 aku pikir, status tu just gatai2 tngan je letak kat tepi blog tuh.. rupenye tidak... gatai2 tangan nak dpt duit rupenye... ececece... so, ape lagi, aku ngan lajunye telah menepek koding2 yg patut ke dln HTML blog aku dah jadilah seperti skarang iniiii....

ehem!! nak bgtau nieh.. aku kalo blog2 nie, kalo bleh aku nak yg kemas2 la.. (macam la blog nieh kemas.. boleh jalaaaann laaa) maksud aku tak la agak sibuk ngan ikon2 atau pun widget2 yg tak tentu pasal.. nak kata skema tuh idak ler jugak.. tp ader la sket.. heheh... so, aku mcm nmpak yg widget nieh mcm semakkan blog aku je.. tp takpe la... DUITTTT tuuuuuuu...agaggaga...

so, nasihat aku pada sape2 yang ader nuffnang tuh, yang tak tepek natang nieh lagi, please do that!! itu pon kalo korang nak trafic la kann.. tp kalo takde nuffnang tuh, takyah ngigau2 la nak letak benda nieh.. register dulu...

papepun, i like with this widget!! go widget!! goooo!! give me trafic.. lalalalala~







4 comments:

ezany said...

nak letak tp rasa cam nyebok lak kat layout tu.. sbb nnt dia kacau sidebar..

edda(",) said...

ezany..
jgn la amik yg besar saiznye.. amik yg kecik2 je mcm kat blog edda nieh... lagipun benda tu kan static...

Redbloodsnow said...

hahaha..tol tuh edda. traffic yg byk tuh mmg tandanya $$$ masok...lalalala


:P

edda(",) said...

redblood..
kehkeh.. nak jd mcmblog zie jugak la.. earning mencanakkk... kehkeh