Wednesday, December 9

first nite di bilik 6 katil (part 2)

eceeehhhh!! aku pandai dah buat part2 entry nieh.. hehehehe...
.
okey.. sambung pada cite td....
.
lepas je aku balik mandi, aku rase badan aku agak penaaaaattt sangattt..
so aku pu decide la nak baring2. landing2 dulu kan.. time aku landing tu. tetiba dtg 2 lagi budak (tak la budak sngat)...sorang name bibi, sorang lagi name fatin... so dia dtg trus dok borak2... rupe2nye diorang nie dok bilik bertentangan ngan bilk aku... dia saja je la nak dtg2...yg tak boleh blah tu berlakunye conversation begini...
.
edda : mmm.. mane tau yg saya dok kat bilik nieh??
bibi : taklah.. kitorg saje je dok lalu sini cari bilik yang diorang katakan kosong tuh..
.
woi!!!woi!!! ini la bilik yg dikatakan kosong tu!! apehal kan...
tetibe jantung aku bagai nak tercabut.. so, sebelum jantung aku tercabut aku pun dgn laju sepantas kilat trus tnya..
.
edda: mungkin nie la bilik yg kosong tu... napeeee(smbil gigt2 jari)
bibi : bukan ape, kami pun baru je dok kat hostel ni.. diorang kata ader lagi satu bilik kosong.. so, saja la nak cari2..
.
fuh~
tetibe aku lega la kannn.. huhuhu
.
so mlm tuh, aku lepak la bilik bibi ngan fatin nieh..
bilik diorang ader tv tuhhhh.. cayalah!!
tp katil still 6 walopun duk ber2 je.. kehkeh..
ntah mcamane aku bleh TERlepak kat bilik diorang smpai kul12..
so balasannye, smpai je aku kat bilik aku tuh, aku dpt tau bebudak yg nak temankan aku tido pon dah tido!!!!!!!
so....jawapannyeeeeeeeeee...
arrrrgggghhhhhhhh!!!!!! takuuuutttt...
.
tp sepantass kilat juga lah, seorang budak yg ader kat luar bilik sebelah yg satu lagi tuh bersuara...
.
"akak, meh la tido bilik nie..."
.
wahhh~
ape lagi, sepantas kilat lah aku amik bantal ngan selimut gi bilik sebelah...
ngehehehe... so bermlm lah aku bersama 4 budak yg lain di bilik 6 katillllllllll..
hehehe..
seram tak?? seram tak??
ader aku kesah???
miahahahhaa
.
.
.
.



8 comments:

faRk said...

Aku da habaq dah...bilik tu la kes tu...ish..ish...hahaha...

Boneka tak sakit said...

baik ko tido dgn bdk2 tu je serius aku kata!
bila ko tu buat mcm rung tamu ke..

tak pow kalau ada budjet ko kumpul2 duit dgn diorang buat swimpool hahaha.. :)

bodoh yer komen aku!

edda(",) said...

fark.
hampeh fark takutkan aku lagiii.....
jgn main2.. aku takut niehhhh

edda(",) said...

boneka..
weh!! giler ape nak suruh buat swimpool... tak pasal2 dengan aku2 skali jd fool!! huhu

faRk said...

eh, mana ade saya takut kan..kamu sendri yg mmg penakot...haha.. anyway, duk jela ngn 'budak2' tu kn?

edda(",) said...

fark..
nie nak marah nie,.... nape budak2 di tulis 'budak2'!!!!!! arrrggghhhh!!! sgt kejam!!!

faRk said...

eh, i mean your neighbor la...sori...x bermaksud lain la... hahaha..cian kamu da takut..

edda(",) said...

fark....
dan dan la ckp neigbur.. cangkuk idung guna hanger baru tauuu.. kehkeh