Sunday, August 16

my screen saver lol~

aku di tag lagi.. kali nie boneka tag aku pasal desktop nye screen saver...

inilah ssreen saver aku... kwn aku ckp screen saver aku nie mcm org tgah frust!!.. hahaha... ye ke?? aku tak frust pun la... ntah la.. aku tgk gmbr nie mcm best je nak letak as my screensaver kannn.... hukhuk... so aku layankan ajer la.. aku kan suke layan2 nieh.. ekeke...



org yang tag aku nie si boneka!! dia ader wat kan vektor utk gambar aku...
dah lame dah nak tyang.. tp disebabkan busy terlampau, aku sabarkan diri la... hehehe



amcam?? bleh dpt kreadit untuk vector nie?? hihi..

bonekaaa.... nak tnya nie.... vektor tu ape??? lalalala~






5 comments:

Boneka tak sakit said...

skema lak ko nie.. :P
sikit pow xsemak

aku suka destop ko! tapi betol lah kata kawan ko.. xrasa down ke tgk pic tu ari2..

hehe tq lah sebab promoted aku! harap2 ramai lagi awek2 cun add aku weeeeeeee~

bapak gatal aku kan!!?

edda(",) said...

aku tau dahhh.. ko memang gatal... kt sorang dah cukup la.... hahaha

edda(",) said...
This comment has been removed by the author.
ezany said...

vektor tu mmg cun.. boleh la buat wallpaper pasni..

edda(",) said...

ezany..
wah... idea hebat tuh.. ngehehe