Wednesday, August 12

ko balas dendam eh bonekaaa!!! hikhik

baru nak enjoy2 baca blog... tetiba boneka yana tak penah sakit nieh dok tag aku plak ehhh... takpe.... aku pun tengah keriiiiiiingggg sgt idea nak berblog niehhh.. ok, la memandangkan ko dah jwp tag aku yang lepas, aku pon jawap la tag ko nieh dgn hati yang terbuka walaupun terkunci,... hahaha.. apakah?? ayat mcam genduuuuuttttt sajork! hiks...

soalan boneka berupaaa.....

a) korang blog mengikut nafsu amarah ko ke atau ko blog secara terkawal

jawapan aku...
dulu, aku berblog time aku benciiiii je kat org.. kisah2 aku yg lepas memang memaksakan aku berblog dalam keadaan marah bernafsu!!! sape yg terbaca kisah CINTA aku yang lepas tuh memang agak sialan sedikit.. (sikit ke banyak ehhhh) aku pon tak tauuu... dan sebab tu aku tulis blog cite masalah aku.. maki hamun tak tentu pasal.... aku benci bercintaaa!!!!!!!!
tp skanggg...
lepas aku kenal erti berblog tu, aku pandai kawal dah... contohnye aku akan meneutralkan balik amarah aku dngan bercerita tentang erti keseronokan menjadi EDDA!!! wahhh~ ayat tak bleh blah dow~
dalam erti kata lain, cerita suka, duka, pengalaman, sume aku tulis kann.. neutral la tuh... huk!

soalan ke2..

b) korang okay x kalau org rapat dgn ko! contoh yer abg ko ke adik ko ke tau yg ko selalu berbloging pasal benda2 yang merepek!! mcm...

" aku sdng ingin bercinta kerana mungkin ada kamo.. ♪"

b1) kalau okay nyata kan sebab

aku okey je kottt... abah aku pun tau tentang blog aku ehhh~ sepupu sepapat aku pun tau... kalo aku surve internet kat umah sedara aku, url blog aku dah tersedia je kat tab adress tuh... maknanye, blog aku nieh bleh kata mcm perantaraan la dalam hubungan kekeluargaan.. okeh tak?? hikhik..

b2) kalau xokay nyata kan sebab

tak okey pon ye jugak kengkadang... aku malu dowh.. kengkadang termerepek terlebih, trus kena perli.... contoh ayat ayah aku...

"japgi tulis dalam blog la tangan kena gigit lipan tuh..."

hahha... itu bukan aku punye blog, itu adik akuuu... sila klik [sini] untuk ke blog adik aku..

c) mana kepuasaan bloging nie!! pada ayat nya kahhh.. pada bilangan viewer yer kahhh!! ?

seyes aku ckap, aku minat menulis dan akan bertambah minat kalo bilangan viewer aku meningkat!! i likeee.... aku puas o0o0o... kalo komen meningkat pon, aku suke bangattttt!!!!!!! komen lah lagiiiiii... hehehe (tinggal jejak kat chat box pon okey ape...)

soalan bonus.!!

d) Apa yg boleh buat ko STop terus bloging!! APA??!!!

yang boleh menyebabkan aku stop blogging kalo aku tak de idea nak blogging laaa... tak pun aku bosan... tapi alasan2 nie kejap je aku cover balik.. yang akan buat aku trus stop blogging kalo aku tak bleh dapat INTERNET!!! tm, tolong rendahkan bayaran bulanan streamyxxxx ehhh~
=)






3 comments:

Boneka Gile Vector said...

hgahaha.. ko nie mcm2 la.!
owh aku familly aku xtau aku ada blog! kalau tau mesti aku kena kutuk punya!!

aku blog sebab bowsan kut!!
kalau aku busy kan!! kompem aku xkan blog tu seumur hidup jhehe tapi kalau temporly tu sebab streamyx lah kena potong hahaha

ezany said...

hehe.. mesti dah addicted to blogging ni..

edda(",) said...

boneka..
ko jgn nak stop blogging plak eh.. nnt aku tak tau nak terjah blog sape lagiii.. hikhik

ezany..
sape2 pun kalo knal erti blogging, konfem addicted laaa... hehehe