Thursday, August 6

blog aku je ke???='(

mlm nie aku nak merajuk sket...
sket jeee...
(mcm la korang kesah kannn...)


aku nak ngadu sket nie... td kan, aku nak bukak je blog aku tetibe error... dia ckp mungkin page blog aku diserang virus dan tak leh nak proceed sbb takut merebak ke google.. apakah!!!
so, aku nak merajuk dan taknak update mlm nie...
(entry nie pun kire update la kannn..hehe)

korang penah tak kena????
error tetiba???
ke blog aku je???







7 comments:

adrina sidek said...

blog kite okayh je..
sihat je...
tuannye ni je tak sihat..
T_____T

AzwaZynal said...

blog azwa punh kuar mase mula2 buka tadi!
hehehe...
tp la nih dah ok dah. :)
agk nya sbb dah mlmbk virus dlm laptop kot :p

Lya Colours said...

hahaha majuk2 x mau post alih2 ado gak kan

Boneka said...

ala.. bahaya gila ada virus semua lak! aku xde antivirus nie!! dan kong!

ngada2 lah ko nak merajuk pada blog lak!! xlogic akal langsung!!

edda(",) said...

adrina...
ye ke.. pelik arr blog kt nie... chaitt!!

azwazynal..
bukan dlm laptop.. msj tu kata dlm server.. eh! ye ke?? ke aku slah fhm.. hehehe

lya colours..
nie namenye merajuk ngengada!! hehehe

boneka..
merajuk2 kan amalan muliaaa... hikhik

secretname said...

smlm my blog ade gak bnda tu..pastu try delete cookies..then da ok..leceh tul..ingt laptop de virus la smlm..huhu

edda(",) said...

secretname....
mcm same ngan mslah kt jerk... huhuhu... tp kt tak delete ape2 pon.. tungguuuuu lame sket, ok dahh.. hehehe