Monday, August 10

AKU NAK TAG KAMUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!! sila laaaa.....




"aku bengang giler ngan member aku....ader ke patut dier ckp aku cri masalah??? bengang giler.. macm la dier tu baik sgt... aku rase macam nak ketok2 je kepala dier.. biar dier tahu betapa bengan nyer aku.... hampeh!!! macam bguih!!!!
"


kat atas nie merupakan aku nye 1st post entry....
ringkas je... ayat pon agak2 poyo gituu...
skang pon ayat masih poyo jugak kannn...
wuteva~

ok la... sebenarnye entry nie adalah untuk aku menTAGkan org!! hahaha.... sbabnye, aku tak penah lagi nak wat2 tag nie... memandangkan aku tgah kekeringan idea untuk menghupdate! ape la salah nye untuk aku tahu asal usul ciptaan blog korang kannn...hehehe~

soalan yg perlu di jawab!!

  1. bilakah anda mula berblogging???
  2. apakah yg anda karangkan di 1st post entry??
  3. nyatakan sebab anda mengPUBLISHkan 1st entry tu??
  4. dimanakah anda tau tentang blogger??
  5. apakah yg menariknye tentang blogger??
ok.. simple kan?? kalo korang nak tambah soalan pun ape salahnyeee.. hikhik...
so, aku nak org yg menjawab tag aku nie adalahhhh....


  • adrina
  • boneka
  • honeyza
  • coleslow
  • azwazynal
ok... itu je... lepas korang dah siapkan tag aku nie, tinggalkan komen dan ckap... "TAG suda siapppp.. sila la baca..."... lepas tu, nnt aku plak yang akan jawab tag nie... aku pun nak gak cite asal usul kemunculan farra_edda blogspot nieh.. walaupon korang tak penah sibuk pon nak tau.. amcam?? adil tak?? hehehe.... kalo yg tak tersenarai pon nak wat gak, wat je la... pastu tinggalkan komen gak!! leh aku terjah blog korang nak tau asal kemunculannye... almaklumlahhh!!! aku kan mamaraziiii!!!!!!!! sume aku kena amik tau!!! ekekeke~

ENJOY UR TAG!!!!!!






4 comments:

Boneka Gile Vector said...

tq sebab tag aku la.. hehe aku rasa sedikit bangga bercampur terharu di siram dgn perasaan pelik dan disulam rasa syg~

weeeeeeeeeeeeeee.. aku dah fill pow borang suai kenal tu!! xlama lagi berbuah lah cinta!! berputik lah rasa syg! cewahh!!

adrina sidek said...

tag sudah siap...sile la bace....

hehehe..same tak tu..ngeee...

AzwaZynal said...

TAG suda siapppp.. sila la baca...

Mari-mari baca!

edda(",) said...

boneka...
wahhhh.. borang ehhh...
ko dah isi tag tu, dah berbuah dah sayang.. malah berbunga2 tau!! hikhik

adrinaa...
wahhh~ same laaaa...
suke nye respon begitu pantas!! hehe

azwazynal..
dah baca da... ngehehe~